Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Crop Technology Group
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Banda de stalp din otel inoxidabil
119 $
Brand
CROP
Cod produs
ST
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In general, 30 de metri pe rola, alte lungimi pot fi personalizate

Benzile din otel inoxidabil, denumite si foile/bobinele din otel inoxidabil, sunt excelente legaturi metalice de uz general, au o rezistenta de neegalat, Cu rezistenta la coroziune de inalta calitate, rezistenta la caldura, rezistenta la temperaturi scazute si proprietati mecanice. Nu este usor de ruginit in utilizare. , asigurand in acelasi timp calitate, durata lunga de viata, rezistenta la uzura, rezistenta excelenta la foc, performanta excelenta. Sunt foarte potrivite pentru lucrul in diferite medii,Chiar si in cele mai extreme temperaturi si conditii de mediu dure,Cenelele de banda din otel inoxidabil sunt ideale pentru legare si fixare diverse cabluri, fire si componente. Cum ar fi impachetarea clemelor de suspensie, clemele de ancorare si carligele, pe trasee fara fund si pe trasee intermediare ale conectorilor electrici de uz principal sau final. Gruparea de semne si cabluri pentru transport si telecomunicatii, conducte de petrol, energie electrica, constructii navale, etc., precum si cabluri submarine, cabluri de comunicatii, conducte, trafic, numere de stalpi telefonici, publicitate ng semne etc.

Banda din otel inoxidabil utilizat cu o varietate de catarame din otel inoxidabil, cu blocare ridicata, la tractiune si rezistenta.

Material: otel inoxidabil de diferite grade: benzi din otel inoxidabil 201, benzi din otel inoxidabil 304, benzi din otel inoxidabil 316, celelalte clase de otel inoxidabil pot fi personalizate.

Ambalare: Ambalare cu cutie de hartie, cutie de plastic colorata sau pachet cu prindere de cablu din nailon
Din Gura in Gura